zoekopdracht

Niet gevonden wat u zocht? Of heeft u specifieke wensen? Bij Cars Completed begrijpen we dat niet iedereen de tijd heeft om zelf op zoek te gaan naar de perfecte auto. Daarom bieden wij de mogelijkheid om een zoekopdracht bij ons te plaatsen. Aan de hand van jouw wensen van de klant gaan we dan op zoek naar een passende auto.

Of het nu gaat om een sportieve cabriolet, een ruime gezinsauto, een stoere SUV of een bedrijfsbus; wij helpen u graag verder. Onze zoekopdrachten zijn divers en we gaan altijd uit van een duidelijke vraag. Hierdoor weten wij precies wat de wensen en behoeften zijn van onze klanten en kunnen wij advies op maat geven.

Bij Cars Completed denken wij ook graag mee met u als het gaat om veiligheid. Wij kijken net wat verder en zorgen ervoor dat u veilig de weg op kunt. En mocht er onverhoopt zich toch iets voordoen, dan nemen we altijd persoonlijk contact met u op. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. 

Uiteraard zorgen wij ervoor dat uw nieuwe auto helemaal klaar is om de weg op te gaan. Zo maken poetsen we de auto voor u en reinigen we het interieur. Veel veilige kilometers gewenst!

geef je wensen door

Zijn er specifieke wensen voor een zoekopdracht? Heeft u een andere vraag of opmerking? Neem dan vrijblijvend contact op door het onderstaande formulier in te vullen. Zo kunnen we samen kijken naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag! Een e-mail sturen of even bellen kan uiteraard ook! 

zoekopdracht formulier

Na het invullen nemen we zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Mocht je er niet uitkomen en graag even willen bellen, laat dan een terugbelverzoek achter via onderstaand formulier. 

heb je een vraag, maar nu geen tijd om te bellen?

terugbelverzoek