over ons

Bij Cars Completed gaan we dagelijks een flinke dosis passie voor de autobranche voor u aan de slag. Mede door onze technische expertise kunt u ook voor onderhoud, reparaties en APK bij Cars Completed terecht. Wij staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te helpen met uw voertuig.

Dankzij onze locatie middenin Wehl, aan de rondweg, dicht bij de autobaan én treinstation zijn wij uitstekend bereikbaar. U vindt ons aan de Nijverheidsweg 3 in Wehl.

Cars Completed is opgericht in 2020 door Juliën Boerstal, destijds gericht op het in- en verkopen van auto’s. Sinds januari 2023 is Cars Completed uitgebreid door de overname van Garage André van Mierlo.

de historie

Cars Completed is opgericht in 2020 door Juliën Boerstal, destijds gericht op het in- en verkopen van auto’s. Sinds januari 2023 is Cars Completed uitgebreid door de overname van Garage André van Mierlo aan de Nijverheidsweg 3 in Wehl. Hierdoor beschikken we nu over een team van ervaren monteurs, sommigen zelfs met meer dan 30 jaar ervaring! Mede door deze technische expertise kunt u nu ook voor onderhoud, reparaties en APK bij Cars Completed terecht. Altijd met oog voor detail en gericht op de allerbeste service.

Meer weten over onze diensten en ons actuele aanbod aan auto’s? Kom dan eens langs in de showroom aan de Nijverheidsweg 3 in Wehl. De koffie staat voor u klaar en we helpen u graag!

Cars-Completed-neemt-Garage-Andre-van-Mierlo-over
Cars-Completed-neemt-Garage-Andre-van-Mierlo-over

ontmoet het team

Bij ons zijn de lijnen kort en is er persoonlijk contact. We hebben een betrokken team, waarvan sommigen zelfs met meer dan 30 jaar ervaring in het vak. We stellen ons team graag aan u voor.

Picture of Juliën

Juliën

Picture of Ronnie

Ronnie

Picture of Sven

Sven

Picture of Bart

Bart

Picture of Wesley

Wesley

Picture of Jacques

Jacques

*Wij zijn altijd op zoek naar nieuw personeel! Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

onze klanten:

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen over onze service? Bekijk dan onze referenties.

Bovag & erkend leerbedrijf

We zijn trotse partner van BOVAG. Dat betekent voor u als klant een extra garantie dat wij onze zaken op orde hebben en u daarmee zorgeloos en verantwoord kunt genieten van uw mobiliteit. BOVAG Garantie houdt in dat uw occasion tot 12 maanden na aankoop kosteloos wordt hersteld als er zich gebreken voordoen die op het moment van de koop niet zichtbaar waren. Lees hier alle garantievoorwaarden. Ook is Cars Completed een erkend leerbedrijf en leiden we leerling monteurs op. Zo zijn we klaar voor de toekomst!

Bovag Garantie bij Cars Completed