Ons verhaal

Het verhaal achter Cars Completed

Sinds 1 januari 2023 heeft Juliën Boerstal de Garage André van Mierlo in Wehl overgenomen. Na 37 jaar heeft André zijn autogarage aan de Nijverheidsweg 3 overgedragen. Een eigen bedrijf was altijd al een droom van Juliën. Als geboren Wehlenaar is hij André en Yvonne enorm dankbaar voor deze mooie kans. Juliën is zich bewust van de reputatie die André heeft opgebouwd, veel tevreden klanten en hoog servicegehalte, daar staat Juliën precies hetzelfde in.

Een fascinatie voor auto's

Al vanaf jongs af aan heeft Juliën een fascinatie voor auto’s en was hij altijd al druk om zijn eigen auto er schoon en gepoetst bij te hebben staan. Naast zijn vaste baan als autotechnicus was hij actief autoverkoper. Hij stalde de verschillende auto’s op de oprit en op het erf van zijn oom in HummeloZo is het allemaal begonnen. Iedere auto kreeg een poetsbeurt, alsof het zijn eigen auto was. Met oog voor detail, de technische staat en het uiterlijk van de auto.

Het begin van Cars Completed

Onder de naam Cars Completed schreef hij zich in bij de Kamer van Koophandel en het RDW. “Die naam zegt in feite alles: Een complete, nette auto, waarbij alles klopt.” Hij verkocht tussen de 110 en 120 auto’s op jaarbasis naast zijn vaste baan. Dat kostte veel tijd, vooral in de avonden en weekenden was Juliën druk met inkopen, online zetten en technisch klaarmaken van de auto’s voor de verkoop. Met veel zorg en passie bouwde hij zo aan Cars Completed. “Iedereen die mij kent, weet ook dat ik de dingen goed voor elkaar wil hebben. Als ik zie dat er iets niet goed is aan een auto, dan koop ik die niet in. Zo zit ik in elkaar, ik wil graag een goed gevoel hebben bij iedere verkochte auto. Dat het een auto is zoals ik die zelf ook graag zou willen kopen.” Juliën verkocht destijds niet alleen aan particulieren, maar ook aan garagebedrijven in de regio, waaronder André van Mierlo.

De overname van de autogarage

Bij André had Juliën weleens laten vallen dat hij een pand zocht. De verkoop op de oprit liep een beetje uit de hand, maar hij wilde ook een brug waar een auto op kan staan, om niet iedere keer op zijn knieën onder de auto te hoeven kruipen. Na een paar maanden stapte Juliën naar André. “Ik vroeg hem hoe hij de toekomst van zijn zaak zag. Dat was het begin van een flink aantal gesprekken met als eindresultaat de overname. Er komt nu zoveel meer bij kijken dan enkel de in- en verkoop van auto’s. Nu is er ook de werkplaats, het personeel, schadeafhandeling, reparaties en het gehele servicepakket wat wij aanbieden.” Het was misschien een tikkeltje te vroeg voor Andre om zijn zaak over te dragen, maar hij wist dat het bedrijf in goede handen zou zijn. Daarnaast komt zo’n kans niet vaak voorbij. Ondanks de gevestigde naam van Garage André van Mierlo nam Juliën zijn eigen bedrijfsnaam Cars Completed mee. “Ik ben niet André van Mierlo. Met mijn eigen naam vind ik het duidelijker en meer van deze tijd. Ik heb zelf immers ook een klantenbestand opgebouwd in de paar jaar.”

Jarenlange ervaring in de branche

In de afgelopen acht jaar heeft Juliën veel ervaring opgedaan bij verschillende autobedrijven in de regio. Naast het verkopen van auto’s sleutelt Juliën zelf ook graag mee in de garage. Van beroep is hij dan ook Eerste autotechnicus, APK-keurmeester en heeft hij alle certificaten die bij een garage horen. Aan klanten legt hij graag uit hoe de auto technisch in elkaar steekt, in plaats van een mooi verkooppraatje te houden. Ook kan elk type en merk auto worden gerepareerd bij Cars Completed. Daarvoor is de nodige diagnoseapparatuur en kennis beschikbaar. Wat ook bijzonder is in deze regio, is de grote camperbrug waarover we beschikken. Daarmee keuren en onderhouden we ook campers. Net als elektrische auto’s en bedrijfswagens. Een streven is om in de nabije toekomst een elektrische laadpaal en leenauto te hebben, om zo mee te gaan met de tijd. Het team van Cars Completed is een ervaren ploeg die al een lang dienstverband hebben. Sommigen hebben zelfs meer dan 30 jaar ervaring in het vak en dat koesteren we!

Voor iedere klant een passende auto bij Cars Completed!

Bij Cars Completed kunt u als klant voor ieder budget een passende auto vinden. De lijnen zijn kort en er is persoonlijk contact. Bovendien voelt het hele team, waarvan sommigen zelfs met meer dan 30 jaar ervaring, zich betrokken bij dit bedrijf. Ook zult u bij Cars Completed geen verkoper in een strak pak treffen, maar wordt rustig de tijd genomen om u kennis te laten maken met de auto. Juliën en het team van Cars Completed verwelkomen je graag aan de Nijverheidsweg 3 in Wehl.

onze locatie:

Dankzij onze locatie middenin Wehl, aan de rondweg, dicht bij de autobaan én treinstation zijn wij uitstekend bereikbaar. U vindt ons aan de Nijverheidsweg 3 in Wehl.

onze klanten:

Benieuwd naar wat onze klanten zeggen over onze service? Bekijk dan onze referenties.